De Griethse Poort ETEN - FEESTEN - BOWLEN Beluister het adres

De Griethse Poort ETEN - FEESTEN - BOWLEN

Oude Doesburgseweg 24 , 6901HK Zevenaar

WELKOM BIJ DE GRIETHSE POORT

Feesten moet u vieren

Belangrijke gelegenheden verdienen het om gevierd te worden. Dat geldt natuurlijk voor uw bruiloft of jubileum, maar ook voor een verjaardag, het behalen van een diploma, een familiereünie of een buurtfeest. Bij De Griethse Poort viert u het zoals u het wilt.

Waarschijnlijk heeft u al een duidelijk idee voor ogen hoe uw ideale feest er uit ziet. Klein en intiem, met veel gelegenheid voor een goed gesprek en uitgebreid eten. Of toch een groot feest, waar mensen volop kunnen dansen en genieten van de vrolijke live muziek. Bij De Griethse Poort kunt u al deze wensen realiseren. In ons restaurant en onze schaalbare feestzaal ontvangen we kleine en grote gezelschappen.

Talloze mogelijkheden
Wilt u uw gasten echt verrassen? Met een high tea, tapas, een brunch of een themafeest geeft u iets extra's aan uw feest. Wij denken graag met u mee om u en uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen.

Een feest voor de innerlijke mens
Een feest valt of staat met goed eten en drinken. Met de arrangementen van De Griethse Poort ontbreekt het u en uw gasten aan niets. U heeft de keuze uit een ruim assortiment aan dranken en een grote diversiteit aan gerechten.

Bowlen
Iedereen kan bowlen. Daarom is het een ideaal uitje voor het hele gezin, ongeacht de weersomstandigheden. Het is de perfecte combinatie van gezellig samenzijn en een sportief spelletje. Onder het genot van een drankje bewonderen de deelnemers elkaars prestaties en praten ondertussen gezellig bij.

Wij beschikken over de allernieuwste bowlingmachines en het de leukste en modernste entertainment scores systeem. Kom snel een keertje langs om het uit te proberen. Combineer dit sportieve spel met een diner, gourmet of buffet, en u heeft het recept voor een geslaagd uitje.

Vergaderen 
Wilt u in alle beslotenheid en weg van uw eigen werkplek ongestoord kunnen vergaderen of een presentatie geven? Het restaurant en de zaal van De Griethse Poort staat tot uw beschikking. De ruimte is voorzien van de nieuwste luchtbehandeling- en airconditioningsysteem. Bovendien kunt u gebruik maken van o.a. een beamer of 75inch beeldscherm. Tevens kunt uw vergadering of presentatie combineren met een lunch, diner of bowlen.

Evenementen
Wij organiseren jaarlijks diverse evenementen, zoals: dansavonden, TOP2000 Avond, Carnaval, Kermis, Qmusic The Party en Het Grote Liemers Feest.

PRIVACY VERKLARING