Brownies & downieS Beluister het adres

Brownies & downieS

Markt 5 , 6901 AJ Zevenaar

Brownies & Downies nu ook in Zevenaar

Brownies&downieS is een keten van lunchcafés waar mensen werken met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. De combinatie van een kwalitatief hoogstaand culinair niveau en de bediening door mensen met een beperking maakt Brownies&downieS uniek. Het maakt ons een bijzonder lunchcafé.

Mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt spelen bij ons de hoofdrol. Maar ‘beperking’ vinden we geen goed woord. Wij zien namelijk geen beperkingen, maar mogelijkheden. Brownies&downieS biedt mensen met mogelijkheden daarom een leerwerkplek. Een plek waar zij kunnen groeien en zichzelf iedere dag verder kunnen ontwikkelen. Zo stomen we ze klaar voor de toekomst. Misschien zelfs voor een betaalde baan bij een fantastisch bedrijf.

Nu ook in Zevenaar

Begin juni 2016 hebben we onze deuren in het karakteristieke pand aan de markt van Zevenaar geopend, met als uniek extraatje onze prachtige stadstuin !
Wij staan voor u klaar met ons team van enthousiaste kanjers en onze chef-kok om u te voorzien van een lekker kopje koffie en heerlijke verse gerechten van onze kaart. Daarnaast kunt u iedere vrijdagavond bij ons 'Eten wat de pot schaft'
We hopen u snel te mogen ontmoeten bij Brownies&downieS Zevenaar.

PRIVACY VERKLARING